11 695 legobitar – Lego Art världskarta

11 695 legobitar – Lego Art världskarta

Sugen på ett projekt i sommar, då har du här Legos just nu största projekt med hela 11 695 bitar. Bara sätta i gång. 

Drömt om att skapa din egen karta? Nu kan du det med det enorma setet LEGO® Art Världskarta (31203). Det är det största LEGO setet hittills och kan användas för att skapa och visa upp 1 av 3 färgglada kartor.

Fokusera på kreativitet

Denna nytolkning av en klassisk världskarta låter dig visa upp din kreativitet. Du kan använda den medföljande inspirationen för att bygga kartan, eller utforma haven som du vill för att ge kartan en mer personlig stil och bygga om världen. Kontinenterna kan flyttas runt för att flytta fokus till 1 av 3 olika sektioner av världen. Anpassa den ytterligare med färgglada, klossbyggda nålar som markerar betydelsefulla platser.

LEGO set för din livsstil

Ta ett kliv tillbaka från den hektiska vardagen, fokusera på en kreativ utmaning och bygg ett vackert konstverk att visa upp hemma eller på arbetsplatsen. Ingår i en samling inspirerande LEGO byggset för vuxna med intresse för konst, design, arkitektur och populärkultur – en perfekt gåva till dig själv eller hobbyentusiasten i ditt liv som letar efter nästa projekt.

Bygg världen på ditt sätt med det underbara setet LEGO® Art Världskarta (31203), som ger dig 1 av 3 unika kombinationer av en världskarta att bygga, plus en helt anpassningsbar, fri byggupplevelse.
Rensa huvudet med detta LEGO® set med 11 695 delar, inklusive 40 väggplattor, en klossbyggd ram, 2 unika upphängningsdelar och ett plattverktyg som gör det lättare att bygga om. Med detta set kan du fördjupa dig i din passion för resor och gör-det-själv-kreativitet samtidigt som du kopplar av och laddar om. Med det medföljande soundtracket kan du följa med världen runt samtidigt som du bygger. Bygg och visa upp denna unika, havsdjupsinspirerade världskarta som är full av läckra, starka färger att använda som bakgrund. För att utöka det roliga kan du bygga om kartan för att återspegla din vision av världen. Denna modell är 65 cm hög och 104 cm bred och erbjuder en utmanande aktivitet för dig eller andra kartentusiaster i ditt liv som älskar gör-det-själv-projekt. När du öppnar setet får du en unik ”wow-upplevelse”, medan de exklusiva instruktionerna ger en informativ och avkopplande vägledning genom byggprocessen. LEGO® Art seten är perfekta samlarmodeller för vuxna att visa upp på en vägg eller hylla. Seten erbjuder en givande byggupplevelse när du hittar nya sätt att uttrycka din passion för resor och självutveckling. LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958. LEGO® delar tappas, kläms, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att detta väggkonstverk med världskarta uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *