3-D ljud med Jabra

3-D ljud med Jabra

0

Jabra är ett av mina personliga favoritmärken och deras lurar är oftast dem jag väljer att använda mer privat. De är snygga, enkla, bra uppkoppling till mobilen om man väljer trådlöst. Ljudet är också av det bästa med tanke på pris och andra faktorer. 

På CES i Las Vegas visade Jabra upp nya lurar där en av dem verkligen fick mig att hoppa till lite. Hoppas de snart kommer för test till Sverige för jag är så otroligt sugen på hur detta ska funka.

3D-ljudet fås genom integrerade sensorer i headsetet, sensorer som känner av läge och huvudrörelser med hjälp av GPS, gyroskop, kompass och accelerometer, kombinerat med den senaste bluetooth-tekniken. Med den här tekniken målar man upp en ljudbild av föremål framför headsetet och kan skapa oändlig interaktion med omgivningen.

– Framtidens ljud är intelligent. Det handlar om att kunna lägga till fler innovationer till ljud än vad vi trott vara möjligt. Ljudinnovationer kommer att handla om hur, var och när vi lyssnar. Ljudtekniken kommer att ta en central plats i våra liv och bli mer interaktiv och intuitiv och ny smart teknik kommer att göra det möjligt, säger René Svendsen-Tune, CEO på Jabra.

Jag har ingen information om pris och lansering i Sverige men jag kommer uppdatera er när jag får mer information.

Your email address will not be published. Required fields are marked *