Affärsidé, kurs på Södertörns högskola och födelsedag

I går var det min födelsedag och jag firade med att jobba. Sambon var tyvärr borta hela dagen på en begravning vilket la lite mörker över min dag. Han kom dock hem på kvällen. Efter jobbet åkte jag till Södertörns Högskola för upprop på en kurs jag bara var reserv för och kom in. Det är blandat med lycka och ångest inför detta. Kursen handlar om talängslan och att vi ska lära oss tala inför folk, min största ångest i livet. Så varje tisdag mellan 18-21 går jag nu i skolan. Voine..

Sedan åkte jag hem där sambon tänt ljus och tagit fram lite vin så fick jag öppna mina presenter. Älsklingen hade köpt en av världens bästa stekpannor. Herregud, det förtjänar jag inte, kan ju för fan inte laga mat 🙂 Men jag är så sjukt glad. Det är samma som kockar använder. Sedan fick jag också en sak jag önskat mig – en mjukglassmaskin. Men hallå.. Det kan man ju inte klara sig utan!

www.roligaprylar.se

www.roligaprylar.se

Sedan går alla mina tankar åt en ny affärsidé. Jag har hittat en grej i USA som jag vill göra här. Så jag har mycket jobb att göra innan jag ens kan tänka tanken fullt ut. Kommer inte avslöja ett skit för idén är för bra. 🙂

Tack alla som var och fikade hos mig i söndags och tack min älskade sambo för presenterna.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *