APPLE KEYNOTE – EN SAMMANFATTNING AV IPHONE 7

APPLE KEYNOTE – EN SAMMANFATTNING AV IPHONE 7

0

Jag tänkte sammanfatta lite snabbt vad som gäller för Iphone 7, då det är mest intressant för mig. 

I dag var Apples keynote där de presenterade nya klockor och nya telefoner. De presenterade mycket mer men jag väljer att rapportera om telefonen i detta inlägg.

De var 10 nyheter med telefonen.

  1. Design. Här presenterades två nya svarta varianter som heter Jetblack och Black samt att de övriga färgerna också finns som guld, silver och rosa guld. Personliga favoriter är guld och rosa guld.
  2. Hemknappen. Mer tryckkänslig och responsiv. Detta sköts av aptic Engine-motorn.
  3. Vattentålighet. Den klarar regn och klassas till IP67.
  4. Kameran. På iPhone 7 har du en 12mp kamera med optisk bildstabilisering och skarpare bilder. Mjukvaran är uppdaterad och blixten likaså. På iPhone 7 Plus får du TVÅ kameror. De jobbar tillsammans för att skapa fantastiska bilder som möjliggör också en optisk zoom (mjukvarumässigt).
  5. Skärmen. Retinaskärmen ska vara 25% ljusare och bättre färgåtergivning.
  6. Högtalarna. Stereodags. På min iPad Pro har jag stereohögtalare och jag älskar det, det är klart en bra uppgradering.
  7. Hörlurarna. Ja, de har tagit bort 3,5 mm uttaget och det medföljer hörlurar med lightningkontakt. En adapter följer också med telefonen så du kan använda dina gamla favoritlurar.
  8. Airpods. Man presenterade också sina trådlösa lurar kallade – Airpods. Dessa släpps lite senare (oktober) men är så jävla smarta. Jag skriver nog något inlägg om bara dem för det gick jag i gång på. Man visade också att Beats har skapat en serie hörlurar med lightningkontakt för både sport och vardag.
  9. Apple Pay. Inte intressant för oss. Man lanserade tjänsten i Japan.
  10. Kapacitet. Ni hittar ALLA specs HÄR!

iphone7

Your email address will not be published. Required fields are marked *