Apptips – Blixtvakt. Blixtar och dunder i realtid

Apptips – Blixtvakt. Blixtar och dunder i realtid

0

Apptips – Blixtvakt. Blixtar och dunder i realtid

Få notiser i telefonen, och på klocka, när det blixtrar och hur långt bort det är. 

Där jag bor vaknade vi kl. 05.30 av att åskan var PRECIS över våra huvuden. Hela huset skakade och jag vaknade med panikkänslor för jag trodde det var en explosion. Några minuter senare kom nästa. Nu gick jag upp och kollade ut men märkte att det sakta drog sig bort och mullret avtog.

Jag ville så klart se EXAKT var det blixtrade så jag tog upp mina gamla trotjänare – Blixtvakt. Här kan jag se var det blixtrar i realtid, se historik och annat. Så jag såg att blixten slog ner bara 500 meter från huset. Phu!! Sen spenderade jag en god del av morgonen och förmiddagen åt att bara stirra på kartan och se hur ovädret rörde sig.

Appen är på inget sätt ny men jag insåg att folk inte kände till den så varsågoda för vädernörderi.

Ladda ner här

Android

Apple

Du kan också läsa mer om tjänsten här!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *