ÄR NÅGON UTE EFTER MIG?

ÄR NÅGON UTE EFTER MIG?

0

Börjar känna mig lite utanför. Sedan Lilla Gumman har allt gått bra för mig och folk bjuder mig på diverse pressevent, pressresor och annat och jag har gått på det jag hunnit med och som har gett mig det jag behöver för bloggen och andra medier. 

Men början på 2016 (och till viss del slutet på 2015) så verkar det som om att alla är emot mig. Är det någon eller några som sprider skit? Är det någon som inte vill se mig lyckas?

Gång på gång får jag höra om pressevent och lanseringar som jag inte ens blir bjuden på. Jag får ofta förfrågningar om att ta uppdrag som de sendan drar sig ur med ursäkter som inte riktigt känns äkta. Är det bara jag som är nojig eller är det någon som är så avundsjuk så hen vill att jag ska misslyckas?

I alla fall så känns det i hjärtat när jag på avvägar får höra om allt som händer i Tech-Sverige som jag inte blir involverad i som jag vanligtvis annars blir.

Trevlig torsdag på er!

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *