Årets hårda klapp!!

I dag utsåg man årets hårda klapp. Det är vad elektronikbranschen tror och tycker att man ska ge varanda om man vill ge något hårt.

I år blev det robotdammsugaren! Vad tycker ni om det?

Jag ser ju inte så lycklig ut på bilden så ni anar min attityd till denna present!!!

Jag ser ju inte så lycklig ut på bilden så ni anar min attityd till denna present!!!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *