Åsas bästa som social media manager

I fyra år har jag drivit Blockets sociala medier helt på egen hand. Jag har slagit rekord och skapat en fantastisk community som jag är stolt över. Här kommer några höjdpunkter att njuta av. 

Här har vi en hel del kommentarer och jag har läst ALLA. Jag läser alltid alla kommentarer för att säkerställa att det är städat och schysst och för att lära känna våra användare för att kunna bygga på vår relation.

Närmare 9 000 kommentarer

Räckvidden på detta inlägg är smått galet. Över 1 miljon nåddes och engagemanget är sanslöst. Det är det här jag jobbar för, det här jag drivs av.

Räckvidd på över 1 miljon

Blocket pajar i bland och då gäller det att öka på charmen och humorn. Vi sitter alla i samma båt, ingen kan gå in och kolla på Blocket. Kan vi inte ha lite kul så länge så talar jag om så fort Blocket är uppe igen, se så mycket roligare det blir. Det här är resultatet av ett hårt arbete.

Klicka på bilden för att komma till inlägget!

Blockets Instagram har jag helt själv byggt upp och hittat rätt design och vinkel på. Alla vill fynda bra saker och kan jag kurera innehållet åt våra följare så är ju det superbra. Sedan att jag också räknat ut hur mycket man kan spara genom att köpa begagnat är ju en grym “selling point.”

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *