Åsas test av OnePlus Nord 🇸🇪 (+ Buds)

Åsas test av OnePlus Nord 🇸🇪 (+ Buds)

Editors choice

Åsas test av OnePlus Nord 🇸🇪 (+ Buds)

Bra pris och ok kamera men ingen officiell IP-klassning. Ja det är några av sakerna vi går i genom i filmen.

Då var det dags att säga vad jag tycker om OnePlus nyaste mobil. Notera att min film vänder sig till dem som inte läser M3, Mobil och andra nördiga medier utan som vill förstå vad Hz innebär för skärmen och hur kameran funkar för en selfie!

4.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *