Ballingslövs kök i lindblomsgrönt.. My god!

Huset vi just flyttat till har ett superfint kök, allt i svart och vitt som jag älskar. Men är det någon färg jag älskar mer så är det ljusa fina gröna nyanser. Nu fick jag se ljuvliga bilder på ett kök från Ballingslöv i lindblomsgrönt och jag dog en smula.. Luckan heter Bistro.

Kök 1 Kök3 kök2

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *