Bang & Olufsen 90 år

Bang & Olufsen 90 år

0

Wow.. I dag firar det gamla danska bolaget Bang & Olufsen 90 år. Det är ganska mycket.

Min relation till varumärket är helt grundat på min pappas tankar. Min pappa, RIP 2003, var ljudtekniker och jag litade blint på allt han sa och tyckte. Om just Bang & Olufsen sa han alltid att det är bara design och dålig kvalitet för mycket pengar. Så det har jag tagit med mig. Det kanske stämde då, det vet jag inte, men nu tror jag de klivit upp lite mer på kvalitetsstegen och skapar produkter som både har bra design och bra ljudkvalitet.

För att fira 90 år lanserar man en produkt som ser väldigt maffig ut – Beolab 90.

Fakta:
8 200 watt
18 högtalare med varsin förstärkare
137 kilo
360 graders design
65 kilo aluminium
PRIS: 329 995 kronor

Your email address will not be published. Required fields are marked *