“Bilar och kvinnor hör i hop…”

“Bilar och kvinnor hör i hop…”

Jag är inte den som är den. Men det där uttrycket som idioten Joakim Westhoff just använde är en av orsakerna till att kvinnor inte kan ta sig fram i bilbranschen. Då pratar jag främst inom motorsporten där den förlegade synen på kvinnan är kvar på en sjukt låg nivå.

Joakim… Du förtjänar inte framgång, pengar eller att lyckas. Lägg ner din attityd och vakna upp till 2014.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *