Bilskojarjour? Det är sant.. Jag lovar.

Bilskojarjour? Det är sant.. Jag lovar.

Det här med att köpa och/eller sälja bil begagnat är läskigt för många. En ständig oro om att man blir blåst för att man inte kan kunskapen om bilar. Det här gäller större delen av befolkningen, samma del som behöver köpa en begagnad bil eftersom ekonomin inte tillåter ett nybilsköp.

unnamed

Det finns en del tjänster som underlätta för en där jag bland annat tidigare har skrivit om Garantibil. I dag släppte de nyheten att de startar en Bilskojarjour!

– Vi hör dagligen historier om hur folk blir lurade. Här kan vi hjälpa till och därför kör vi igång Bilskojarjouren. Hit kan vem som helst vända sig med frågor, funderingar eller egna upplevelser kring en av de största affärerna vi gör i livet. Det kan vara allt från ägarbyte till hur man gör en bra bakgrundskoll på bilen man vill köpa. Eller så vill man bara berätta om en bilaffär som gått snett, säger Patrick Juthberg, VD Garantibil.

[bctt tweet=”Bilskojarjouren kommer vara öppen alla vardagar mellan 10-17 på telefonnummer 018-800 80 71″]

Bilskojarjouren kommer vara öppen alla vardagar mellan 10-17 på telefonnummer 018-800 80 71. Det går också att skicka mejl på bilskojarjouren@garantibil.se. Linjen bemannas av kunnig personal från Garantibil.

Något ni skulle nyttja? Personligen anser jag syftet lite diffust. Man kan typ ringa om vad som helst?! Hoppas i alla fall att det som kommer in via den linjen kan användas för att skapa en guide över misstag vid bilköp. För det är inget kul att lägga kanske 100 000kr på en bil som rasat i hop när man kommit runt hörnet.

Om ni nu inte vill ringa deras jour men ändå vill prata av er så gör gärna det här i kommentarsfältet eller maila mig på asa@wallenrud.se så kanske vi kan få ihop ett roligt och lärorikt inlägg på temat.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *