Bloggutmaning: Dag 06 – Min dag

 I dag hade jag en av de där tråkigaste dagarna på jorden. Jobbet gav mig ingen utmaning, jag var trött och seg. Åkte hem på lunchen för att äta resten av den smaklösa så kallade “chilin”. 

Men det tog sig mot slutet. Efter jobbet träffade jag min idol Magdalena Bibik. Vi var först på ett event av Funded by me som pushade lite för tre företag som hade tydlig anknytning till kvinnor. Efter det pratade vi.. MASSOR! Jag lämnade henne som en ny människa. Jag vet fan inte vart hon får sina idéer från. Hon hittar saker hos folk som man inte visste att man hade i sig. Jag åkte hem med tre nya affärsidéer i huvudet. Bara så där!!!! Jag blir liksom både arg, glad och lite ledsen. Men mest evigt tacksam.

Nu hänger det på mig att förvalta idéerna och utveckla dem till något bra. Nu kör vi.

Dag 01 – Jag i årskurs 1-6
Dag 02 – Här har jag bott
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Mina favorit nätbutiker
Dag 05 – Om jag var ett djur…
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Vänskap
Dag 08 – Ett ögonblick jag aldrig kommer glömma
Dag 09 – Favoritprylar i hemmet
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Älsklingsplagg i garderoben
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Något jag skäms över
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min kost
Dag 19 – Favoriter på gymmet
Dag 20 – Jag på högstdiet
Dag 21 – Om jag vann 100 miljoner kronor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min ungdomsrevolt
Dag 30 – Hypokondriker eller missförstådd?

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *