BMWs tävling Vägvisarna – lite hjälp på traven

Jag som bilskribent fick ett litet försprång i tävlingen. Men jag vet inte ja.. Jag fick koordinater som jag tog ut på Google Maps och sen tog jag mig dit via kartan i tävlingen. Jag har finkammat området och en vägvisare går INTE att finna.

Om jag ger er koordinaterna så kan väl ni hjälpa mig med att berätta vad ni hittade?

59 19 44.92 N 13 53 12.19 E

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *