Bose lanserar nya lurar

Bose lanserar nya lurar

Freestyle_Earbuds_RGB (Large)STrueAE_headphones_Family (Large)STrueOE_heaphones_Family (Large)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I djungeln av hörlurar kommer nu ännu fler att välja mellan. Bose lanserar tre nya varianter med samma teknik som innan. 

Tre nya modeller, FreeStyle™ in-ear samt SoundTrue™ on-ear och over-ear är tre nya modeller.

Alla modellerna är anpassade för Iphone med fjärrkontroll på sladden för att kunna byta låtar, svara i telefon och så vidare.

Produkterna är utrustade med Bose TriPort akustisk hörlurstruktur, något som även finns i Bose föregångare och som ska bidra med kraftfulla och låga toner samt klara höga frekvenser och ett mjukt återskapande av sång och instrument. TriPort-teknologin ska utesluta behovet av en konstgjord basförstärkare för att få musiken i olika genrer att låta bra, naturligt och levande.

Jag har inte själv testat några lurar från Bose så jag kan inte säga något om deras kvalitet.

Priser och datum

De kommer i alla fall ut till försäljning den 15 maj. Priser ligger på 1 299 kr för in-ear och 1 799kr för de större modellerna.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *