Bridgeside Interactive presenterar Clapper

Bridgeside Interactive presenterar Clapper

Det lilla Stockholmsbaserade indie-spelföretaget Bridgeside Interactive lanserade i förrgår sitt spel som de arbetat ett år på. Spelet riktar sig till yngre spelare och har fina värderingar, tycker jag!

När jag var lite så lekte man klapplekar. Man klappar ramsor med en kompis och varvar två händer men en hand och sjunger samtidigt. Senast i går hörde jag ungar göra det så det verkar fortfarande vara en hit.

Spelföretaget Bridgeside Interactive har tagit det hela lite längre genom att skapa ett spel till din surfplatta. Tänk Guitarhero, man ska klappa på rätt takt genom att se symboler på skärmen.

Kolla på klippet och/eller gå till deras hemsida för att se mer. LÄNK

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *