Creative Outlier Air V3  – Helt trådlösa och anpassningsbara öronsnäckor

Creative Outlier Air V3 – Helt trådlösa och anpassningsbara öronsnäckor

Creative Technology lanserar nu Creative Outlier Air V3, det senaste tillskottet till deras bästsäljande serie med helt trådlösa öronsnäckor. Den här gången med ännu bättre batteritid och ljudkvalitet.

De svett-säkra öronsnäckorna har gjorts om för bättre passform, men väger mindre och presterar bättre i jämförelse med föregångarna. Ljudkvaliteten och batteritiden har förbättrats (nu 40 timmar) och nu finns brusreducering, Bluetooth 5.2-stöd, fyra mikrofoner och trådlös laddning. Framförallt ingår den nya Creative-appen, som erbjuder massvis med anpassningsalternativ.

Större ljud, precis som du vill ha det

Creative Outlier Air V3 har satsat stort på ljudkvaliteten. De nya 6 mm-elementen i biologisk cellulosa levererar ett ljud med detaljrik diskant, balanserad mellanfrekvens och inlevelserik bas – det perfekta receptet för att hålla energin uppe under tunga träningspass.

Lägg därtill ett nytt Ambient Mode och ANC-brusreducering. Genom Creatives mobilapp har användare full kontroll över om de vill omslutas helt av musiken, stänga ute omgivningen för viktiga samtal eller höra vad som händer när de är ute och joggar. Appen har en inbyggd equalizer för anpassning av musiken efter humör. Maxad bas till träningspasset eller varför inte detaljrika toner till en avkopplande kväll – det är helt upp till användaren.

Touchkontrollerna på öronsnäckorna fungerar med tryckkommandon som kan skräddarsys efter eget tycke i appen, så att varje par Outlier Air V3 är lika unikt som användaren.

Det är knappt så att de behöver laddas

Bra ljud vore inget värt om det inte höll tillräckligt länge. Creative Outlier Air V3 bygger vidare på seriens tradition av bra batteritid, med upp till 10 timmar per laddning och 40 timmar totalt – det perfekta tillbehöret för ett Netflix-maraton på flyget eller långa spellistor på cykelturer.

Även samtalskvaliteten i öronsnäckorna har förbättrats. De fyra mikrofonerna (två per öronsnäcka) fångar upp rösten klart och tydligt utan bakgrundsbrus, så att användare kan snacka ut i lugn och ro var de än befinner sig.

Outlier Air V3 är lika sköna som alltid. Mjuka silikontoppar i olika storlekar medföljer för perfekt passform utan ljudläckage oavsett öronform. Dessutom är de lättare än någonsin: bara 5,2 g.

Pris och tillgänglighet

Creative Outlier Air V3 släpps till kampanjpriset 59,99 EUR som säljs på nordic.creative.com.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *