Då var det dags igen..

Då var det dags igen..

Dags för Gatebil. Det är megastort bilevent som sker på Mantorp. Eventet har rötterna i Norge men är nog större här i Sverige. 

Jag älskar bilevent och vill gå på så många som möjligt. Men år efter år vägrar jag gå på Gatebil av EN orsak. De har en otroligt förlegad syn på kvinnor. Varje år utses nämligen en årets gatebil-babe. VARFÖR? Vad har en skönhetstävling i bilvärlden att göra? Sluta med era förlegade syner och låt eventet handla om bilar i stället. Dock har man döpt om det i år, i stället för babe så kallar man det nu Pit-Girl! Wow…

Gatebabe

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *