Dags att dra i gång YT igen?!

Dags att dra i gång YT igen?!

0

Dags att dra i gång YT igen?! Jag har saknat att filma. Jag har gjort det i olika format men har svårt att vara konsekvent. Men jag ser att det finns möjligheter att skapa något stort. 

Den här filmen är den första och egentligen är den inte så som jag vill ha den. Tanken är att det ska vara snabbare tempo, roliga uttryck, skratt och känslor och kvicka klippningar. Men nu har jag testat tre olika kameror och lekt lite med ytan jag sitter i.

Kontentan av första filmen

Jag har i alla fall landat i att det blir allra bäst med mobilen framför min GoPro och en filmkamera. Jag gillar att sitta och jag gillar min hylla i bakgrunden. Ska städa vid sidorna av hyllan för att visa mer saker jag har och så ska jag göra det så mycket roligare att titta på. Ja, så måste jag ordna en bra mikrofon..

Förslag mottages tacksamt!

Jag tar gärna emot förslag på vad ni vill att jag testar i framtiden?! Allt från prylar, leksaker till bilar går bra.

Your email address will not be published. Required fields are marked *