Dags för Comic Con Stockholm

Alldeles snart är det dags för Comic Con Stockholm (Gamex). En värld helt för spelare, Cosplayare och andra underbara nördar. 

Jag tänkte ta mig dit en dag för att kolla igenom mässan men fasar för att den är på höstlovet, dvs fritt fram för kids. Okej, det är mycket kids som har intresset för spel och den världen så visst, det kanske är deras mässa, men ändå!! 🙂

Det jag inte någonstans kan läsa om men hoppas att man på något sätt adresserar på en sådan här stor mässa är det faktum att tjejer hårdmobbas och mordhotas i gamingvärlden! Detta måste tas upp och diskuteras för det är inte okej. Det här är ett ypperligt tillfälle att visa på vad får och inte får göra.

Kämpa brudar!

Skärmavbild 2014-10-14 kl. 21.35.59

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *