Dags för Dustin Expo 2014

Dustin expo wallenrud

Dustin Expo har varit en bra konsumentmässa som ägt rum varje vinter i Annexet i Globen. Jag har varit där flera gånger och det är kul att kolla, klämma och känna på alla prylar samt få chansen att ställa frågor till dem som verkligen kan något om produkterna.

Mässan är ett mycket bra tillfälle att gå på om man kanske ska köpa ny tv, mobil eller kamera. Passa på att testa och vara nyfiken.

Mässan är gratis och nyheten för i år är att den är större än någonsin. Man lämnar nu Annexet och flyttar in i Globen.

”Vi satsar i år på ett utökat seminarieprogram med fokus på företagsmarknaden med flera tunga branschprofiler som talare. Det kommer både handla om teknik och affärer”, säger Caroline Johansson nordisk marknadsdirektör på Dustin.

Datum: 27-29 mars, där den 29 mars är öppet för konsumenter
Utställare: Mer än 70 stycken

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *