Dags för nytt, hjälp mig!

Jag gillar inte mitt långa hår. Jag känner mig inte bekväm i det, jag känner mig inte snygg i det och jag kan inte hantera det! Jag måste klippa mig. Men ångesten över hur är svår. För det första så tål jag inte hårfärg så jag kan verkligen inte ändra färgen utan bara klippa mig. Så här ser det ut nu:

Skärmavbild 2014-11-05 kl. 19.17.29

 

Här är några inspirationsbilder. Jag noterade att jag omedvetet bara valt bilder med samma frisyr. Vad tycker ni??

Beauty Portrait. Curly Hair Hår 2 Hår 3 Skärmavbild 2014-11-05 kl. 19.13.16

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *