Den ångesten varade inte länge

Den ångesten varade inte länge

Jag skrev tidigare om bekymret att köpa bikini om man är väldigt stor. Med stor menar jag inte tjock utan storbystad. Jag köpte nyss nya BH:ar i storlek 70K och letade därför efter bikini i samma storlek. 

När jag insett att det inte finns så tappade jag modet helt. Febrilt letande på nätet och i butiker gjorde mig deprimerad och semestern i Turkiet kändes mindre kul.

Men jag insåg i dag att jag ju inte provat något. Jag har bara frågat efter den storleken jag har i BH och sen gått därifrån med sänkt huvud. Så i dag gick jag till Details på Götgatan och frågade först efter den storleken, sedan efter vad de har som störst och sedan tog jag en 75H och stapplade in i provrummet. HALLEfuckingLUJA!Den satt som en smäck.. Det är ju så att tyget i badkläder är lite mer stretchigt och flexibelt och gör så att det ryms mer. Provade en annan storlek med men 75H blev perfekt.

Jag kompletterade med ett par byxor, samma märke, men svarta. De går högt upp och är rynkade i fram, väldigt mycket 50-tal.

Båda kommer från Salta bad.

Denna överdelen i leopard blev det.

Denna överdelen i leopard blev det.

Det fanns ingen bild på den byxan jag köpte, men det är denna modellen fast svart.

Det fanns ingen bild på den byxan jag köpte, men det är denna modellen fast svart.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *