Det är åt helvete fel i bilbranschen!

Det är åt helvete fel i bilbranschen!

0

Jag inser det nu, på riktigt, att det är så jävla fel allting. 

Jag är på jakt efter en bättre begagnad bil och är livrädd. Jag vågar inte köpa av privatperson på Blocket, trots att jag vet att det kan spara mig en massa pengar. Men jag litar inte på en enda bilsäljande människa och jag vet inte alls vad jag måste kolla på för att vara säker på att bilen håller längre än bara att köra hem.

Jag kollar då på olika bilhandlare men är också där rätt för de elaka männen som ser ner på mig som kvinna och kund på samma gång. Bilskojare kallas de inte för inget. Som nu när jag hittade en toppenbil jag verkligen blev sugen på och kollade upp företaget på Reco.se och får då läsa:

1 2

Vidare läser jag detta som skrämmer mig mer, för det är fan inte många som kan ALLT om bilar. Klart man läser på, vet vad man vill ha men en säljare finns där för att svara på frågor och vara serviceminded.

3

Hur ska jag någonsin känna mig trygg med en bilaffär??

Det har gått så långt att jag nu inte vågar åka dit själv, jag har bokat träff med syrrans sambo som har ett bilintresse och kan hålla mig lite i handen. Det är ganska sjukt att det ska vara så.. Jag ska dessutom se det som ett test om personalen vänder sig till honom, mig eller oss. Om de vänder sig till någon alls vill säga.

Suck!

Your email address will not be published. Required fields are marked *