Det är okej att misslyckas!

Det är okej att misslyckas!

0

Något man inte ska vara rädd för är att misslyckas. Oavsett om det gäller karriären, viktnedgång eller något annat stort. Det är genom misslyckanden vi utvecklas och blir bättre. Att gå på några törnar gör oss starkare och det blir lättare att ta framtida beslut. 

I morgon klockan 08.00 kommer jag att befinna mig på något som heter Fuck Up Morning. Här kommer vi få träffa folk som misslyckats i sina företag. Fel beslut har tagits, man kanske har satsat på fel område eller så har man bara insett att det inte var det man skulle göra helt enkelt. Det kan vara väldigt intressant att höra hur andra löst problemen och ta med sig den kunskapen till sig egen vardag.

Här kan ni läsa mer om det. 

Att misslyckas med vikten

Jag har ju gjort en stor sak av att jag gått med i Itrim och jag delade stolt med mig av min viktnedgång. Det var kul och skönt och jag älskade att bara leva på shakes och inte äta mat. Jag har skrivit ett bra inlägg om detta redan som du gärna får läsa HÄR. Jag är alltså åter på samma vikt som jag hade när jag startade men har lärt mig så mycket längs vägen att jag ändå är nöjd med det jag åstadkommit.

I går var en nystart på träningen med dansskolan och i morse anslöt jag ett litet bootcamp på Itrim som varje onsdag, åtta veckor fram, tränar ute i en park klockan 06.30. Att jag går med på morgonträning är fan inte klokt men jag gjorde det. Det känns skönt att nu få fortsätta i en bra takt genom att tillbringa fyra dagar på Wenngarns slott med träning och föreläsning.

Jag kommer delta på KörBaraKör bootcamp med fullspäckat schema och jag kommer rapportera om upplevelsen. Både hur det är på ett bootcamp och hur just deras bootcamp är. Hoppas ni hänger med mig.

IMG_1495-0

Your email address will not be published. Required fields are marked *