Drömmar om soffor

Drömmar om soffor

Vi lämnade 64 kvm i Aspudden för 186 kvm i Segeltorp. I dag har vi två härliga våningar, två vardagsrum, två badrum, varsina kontor och hel del andra rum och utrymmen. 

Mäklarbild från Aspudden

Mäklarbild från Aspudden

Mäklarbild från Aspudden

Mäklarbild från Aspudden

Mäklarbild från Aspudden

Mäklarbild från Aspudden

Våra möbler räckte ganska långt, vi hade pressat in en hel del i den lilla lägenheten. Men en del har vi förstås kompletterat med. Nu drömmer jag lite om att förändra det ena vardagsrummet. Det vi har på övre plan har en öppen planlösning med köket och matbordet är i “vardagsrummet”. Vi har där vår gamla hörnsoffa som är superfin men helt fel för detta rum. Hur vi än vrider och vänder på den ser det helg galet ut. Vi har ingen tv här utan detta är vår sociala yta så vi vill att folk ska kunna se varandra från soffan till matbordet och övriga ytor. Jag avskyr ju egentligen att ställa möbler längs väggarna, men i detta fallet var det nödvändigt för att inte blockera så alla sitter med ryggarna mot varandra.

Nedan bilder är JUST NU från vårt övre vardagsrum.

20150221_172048 20150221_172051 20150221_172100 20150221_172111 20150221_172124

Men tanken är att köpa soffan Mustang från Sweef.se Har inte bestämt mig om den blå eller den gröna passar bäst. Ena väggen vid matbordet är ju grön men om det är olika gröna så kan det blir konstigt. Soffan kostar bara 4 000kr vilket är bra mycket billigare än liknande modeller på IKEA eller MIO. En eller två sådana här blir nog bra.

gron mustang bla mustang

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *