Dustin Expo 2014

18

I dag tog jag mig till Dustin Expo. Trots att jag aldrig hittat några kul saker återkommer jag år efter år. Varför? Det är gratis och hyfsat nära :-)

Det trista med mässan är att det är för lite roliga konsumentprodukter. I alla fall under de två första dagarna då press och företag är där. Det kan jag ju förstå men jag som press är mer intresserad av just konsumentprylarna. Så det tar ca 30 minuter för mig att se allt på hela Globens golv. Det mesta är så avancerat och trist så jag bara springer förbi. En del annat har jag redan sett.

Men.. Om du inte är lika insatt, inte har sett de senaste OLED-tv apparaterna, inte klämt ordentligt på senaste mobilerna, ja då borde du och åka dit i morgon. Det är ju gratis!!

Mer information!

Alla bilder tagna med Nokia Lumia 1020

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *