Dyson pure cool me

Dyson pure cool me

0

Dyson pure cool me

Senaste produkt-släppet från innovationsföretaget Dyson är en personlig luftrenare och fläkt. Ett måste på varje människas skrivbord eller sängbord.

Om den här sommaren blir lika het som förra så kommer jag lägga vantarna på den här, den personliga fläkten. Men det är ju inte bara en fläkt, den renar luften med 99,9%. Jag har sett den i verkligheten och den är väldigt ball asså.

Dyson är ett innovationsbolag och släpper de produkter ligger det sjukt mycket tid av utveckling bakom. Den här fläkten är inget undantag. Vad är det den gör då? Jo den analyserar luften, renar den och blåser ut den rena luften på dig. Du kan få den svalkande också i hettan. Allt från motor till filter och utblås är noga framtaget för att passa varje enskild person.

För vem passar den?

Som med allas Dyson produkter så är prislappen hög men det är motiverat för vad du får. Den här skulle jag rekommendera till dig med pollenallergi framförallt. Men även för dig som har problem på en arbetsplats med damm eller andra allergier som är svåra att råda bot på. Men även för dig som bara vill ha renare luft i din omgivning och kanske passa på att kylas lite i sommarvärmen.

Jag skulle placera den på sängbordet för att rensa luften från pollen och damm när jag sover.

Läs mer om produkten LÄNK

Pris: ca 3 500 kr

Your email address will not be published. Required fields are marked *