eCar Expo på Friends Arena

eCar Expo på Friends Arena

eCar Expo på Friends Arena

Snart smäller det och elbilarna tar över hela Friends Arena. Perfekt om du är nyfiken på att köpa en. 

Under tre hela dagar kan du som konsument få information om hur det är att äga en elbil. Du får chansen att gå på seminarier och provköra en väldans massa bilar vilket kan guida dig till rätt beslut. Ta chansen att dammsuga mässan på information. Jag kommer komma över på söndagen och kika lite själv.

Du kan läsa mer här!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *