Eldorado x Mwuana Dra-maten WOW!

Eldorado x Mwuana Dra-maten WOW!

Att lågprisvarumärken som Lidl och Eldorado designar skor i Limited Edition och tar fram åtråvärda kläder har vi nu vant oss vid. Men låt mig nu presentera Eldorados Dra-maten!!! 

Jag behöver ingen dramaten. Jag har bil och en fungerande kropp men fan vad jag vill ha denna!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *