Elvie Curve – fångar varje droppe bröstmjölk!

Elvie Curve – fångar varje droppe bröstmjölk!

0

Bröstpumpen Elvie Curve måste svaret på hur man kan göra en bröstpump mer diskret och smart. Ser ju helt galet bra ut!

Ok, jag har inte barn. Jag har alltså inte ammat eller levt i den bebisbubblan och drömt mig bort till smidigare lösning för bröstpumpning, men jag kan ändå förbluffas över dess osmidighet och hur man inte tänkt lite längre. Min referens är ju amerikanska filmer ska jag tillägga. När jag då fick hem Elvies produkter så inser jag att nu har man väl ändå tänkt, eller vad säger ni?

Pressmeddelande

Elvie Curve är en bärbar silikonbröstpump som möjliggör ett skonsamt hands-free pumpande medan du ammar från det andra bröstet eller pumpar ur ett fullt bröst. Elvie Curve är utformad för att vara ett enkelt sätt att pumpa med hjälp av ett naturlig sug och en ventil som låter dig styra sugstyrkan, så att du bekvämt kan pumpa upp till 120 ml mjölk med nästan ingen ansträngning. I sann Elvie-stil passar Elvie Curve diskret i en vanlig amnings-bh för en smidig handsfree-upplevelse.

Elvie Catch består av två mjölkuppsamlingskupor som är utformade för att sitta säkert, snyggt och diskret inuti en bh. Elvie Catch kan användas under matning, pumpning eller på språng. Till skillnad från många andra bröstmjölkuppsamlingskupor sitter Elvie Catch säkert i en amnings-bh för att förhindra läckage och kan återanvändas. Kuporna samlar upp till 30 ml bröstmjölk per kopp så att inget går till spillo.

– Elvie Curve och Elvie Catch innebär nästa steg i Elvies mission att modernisera amningsprodukter så att de passar in i livet för dagens mammor. Vi lanserade den tysta, trådlösa och bärbara Elvie Pump för att göra pumpning till en handsfree-upplevelse som gör att mammor kan pumpa på sina egna villkor. Men vi vet att utmaningarna med amning går längre än att pumpa. Bröstmjölk är flytande guld, så dessa produkter är utformade för att få ut det mesta av varje droppe – samt passa smidigt och diskret i nyblivna mammors liv, som alla Elvie-produkter, säger Tania Boler, VD och medgrundare av Elvie.

– Jag har börjat jobba den här veckan och försöker pumpa så mycket jag kan för att min man ska kunna flaskmata. Elvie Curve har gjort att jag kan pumpa medan jag gör annat, även när jag sitter i ett videosamtal. Det gör att jag kan pumpa mycket mer än vad som varit möjligt om jag haft en mindre diskret bröstpump, säger Emily Pickering, som har testat produkterna i tre månader.

Elvie Curve och Elvie Catch är båda BPA-fria och diskmaskinsäkra. Läs mer på elvie.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *