EN KROSSAD TV-DRÖM?

EN KROSSAD TV-DRÖM?

0

Jag har i många år velat göra ett tv-program. Programmet är ganska satt i sin helhet och presenterad för väldigt många produktionsbyråer, men slutar ALLTID med ett nej när de går till tv-kanalerna. 

Sedan jag började göra TV4 Nyhetsmorgon har jag närt en idé om att skapa ett tv-program. Jag har flera influenser och har utefter det skapat en idé jag tror stenhårt på. Jag är säker på att svenska folket vill se det men lika säkra är inte tv-kanalerna. Det känns som om de är fast i gamla spår och bara visar repriser och kändisar i olika situationer.

Allt låter ju bra

Jag har presenterat min idé för väldigt många produktionsbolag och de flesta är eld och lågor, spinner vidare och jobbar på idén. Sedan får jag höra att de presenterat det med positiv återkoppling och så har de hittat personer, som tillsammans med mig, skulle leda programmet.

Sedan kommer smällen

Sedan dröjer det inte lång tid innan produktionsbolagen återkopplar med att tv-kanalen ändå sagt nej. Det kommer aldrig en förklaring och då är det inte långt bort att tro att det beror på mig? Att jag är för gammal och tjock för tv. Eller?

Jag hoppas att någon, någon gång, vill genomföra idén och vara först i landet med den briljanta idéen som jag bär på. Jag vet att ni kommer älska den och svenska folket behöver programmet.

Har du kontakter? Hjälp mig gärna. 

pexels-photo-117511

Your email address will not be published. Required fields are marked *