En solfjäder av titan? Ge mig…

Vad som helst som innehåller titan är ju coolt, denna solfjäder på Kickstarter är något av det coolaste jag sett!

TITANER Titanium Folding Fan/ EDC Fan/ Window Breaking Tool

Jag svettas onormalt mycket pga medicinering mot svår migrän. De senaste 3 åren har varit olidliga under sommarhalvåret så jag bunkrade solfjädrar från Fyndiq men de var både fula och gick sönder fort.. Hittade sedan en modell på Muji som jag gillade men fortfarande är det rätt delikata saker som är gjorda av plast, papper och trä.

Då kommer Kickstarter och levererar en solfjäder av titan! Ja ni hör ju, ett måste till nästa säsong. Men… så kollade jag prislappen. Hahahahaha. För den mindre modellen får du punga ut med 310 USD vilket motsvarar ca 2 700 kr. För någon som mig som lätt tappar bort saker så känner jag att jag inte borde investera, men otroligt kul pryl.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *