Firad ordentligt.. Typ!

0

Ja asså jag jobbade ju hela min födelsedag och det var en tisdag vilket betyder att jag sitter i möte 9-15. Ingen visste om att jag fyllde år så jag överraskade med att ha bakat massor med minicupcakes och dukade upp med. Alla höjde på ögonbrynen och berömde men INGEN frågade varför? Haahaa.. Efter ett tag blev jag lite sur och undrade hur jag skulle berätta att jag fyllde år. En timme in i mötet kommer en sen anländare som faktiskt frågade VARFÖR? Då uppdagades det.. Lite senare in i mötet tycker chefen att alla ska sjunga för mig. Jag dööööör lite grand. Hela ledningsgruppen sjunger.. FÖR MIG!

Dagen förlöper och på kvällen åker vi hem till E från ledningsgruppen för lite fördrinkar och sen äter vi middag på ett hotell. NU SJUNGER DE IGEN! Ja okej, chefen hade druckit en del men… Personalen i restaurangen noterar dock detta och kommer senare med ett kuvert till mig med en presentcheck på en frukost för två på valfritt Elite hotell. Tackar! 🙂

I övrigt har jag bara varit ledig och STÄDAT som en galning. Jag har skurat i kylen och vitrinskåpet, tvättat alla överdrag till soffan och slängt skräp på återvinningen. Jag ÄLSKAR ATT STÄDA. I morgon blir det shopping av mat och dryck så mina gäster på lördag blir mätta och belåtna.

Tack och hej!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *