Galapremiär – Lone Ranger

I går var jag och sambon på Rigoletto för en Galapremiär av Lone Ranger singerad Subito.

Det bjöds på muffins, vin, vatten, godis och naturchips. Klädsel var Cowboy och indian och det var kul att se hur vissa gick all-in och andra inte alls brydde sig. Jag var lite sisådär. Kläderna hade inte med temat alls att göra men jag hade en sheriffstjärna, rosa handbojor och rosa snusnäsduk minsann. 🙂

Här är en bild jag stal från ekostil.se och Tanja. Det är jag och Tanjas karl Joakim.

lone ranger

20130702-100819.jpg

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *