Goodiebags pÄ posten

Ibland är det skönt att man inte ens behöver gå på mingel för att få en goodiebag. 🙂

I går var jag och hämtade ett paket från http://www.tamponsforfree.se/  som premierar sina bästa vänner (bloggare) med lite presenter. Det var snällt. Jag råder er alla att gå in och "prenumerera" på gratis tamponger. Superbra affärsidé.

I detta paket fick jag tuggummi, en glittrande body lotion, en orgasmbok, tamponger och en sexleksak bla. Tack!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 Ärs erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat pÄ vad jag gillar och anvÀnder. Bloggen Àr helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lÀttare sprÄk för att alla ska kÀnna sig inkluderade. Hitta mig pÄ alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gÀrna av dig om du har nÄgot pÄ hjÀrtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *