Gör något bra…

Ja det uppmanar jag väl till varje dag egentligen. Men om man får chansen att göra något extra bra för sina medmänniskor då tycker jag att man ska ta den chansen.

Ung Cancer är de som står bakom det omåttligt populära armbandet med texten “fuck cancer”. De säljer så bra att de nu inte ens kan tillverka dessa i tid. Företag har sett detta som en mycket bra julklapp och det innebär att Ung Cancer måste tillverka ca 20 000st innan november slut. Det är inte helt lätt så man har bett om hjälp. Dock befinner sig dem i Göteborg vilket gör det svårt för mig att hjälpa men en person i Sthlm har arrangerat så vi kan hjälpa till även här.

Länk till Ung Cancer på Facebook där all info om Göteborg finns.
Kontakta @pernillan på twitter om ni vill hjälpa till i Sthlm.
Ung Cancer finns förstås också på twitter och följ gärna taggen #tillsammansgörviskillnad

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *