Grattis Jabra till Red Dot: Product Design 2014

Grattis Jabra till Red Dot: Product Design 2014

0

Jabra Solemate Max Rox Wireless

Jabra har plockat hem priser för två av deras produkter i ansedda Red Dot: Product Design 2014.

Vinnarna är Trådlösa högtalaren Solemate Max och hörlurarna Rox Wireless som båda står för kvalitet och design. Jag har lyssnat på Solemate Max och det är ett imponerande ljud och en väl genomtänkt design. Jag har storleken under själv och är supernöjd med den.

I en kommentar till utmärkelserna säger Suzaan Sauerman, Jabra Global Senior Director för Consumer Solutions: ”Vi lägger ner mycket tid och arbete på att se till att våra produkter har rätt utseende, rätt färger och rätt material för att passa våra kunders livsstil. När vi utvecklar produkter strävar vi alltid efter att förenkla människors vardag och att hitta den perfekta balansen mellan mode och funktionalitet. Dagens användare vill inte enbart att ljudtillbehören ska låta bra – de skall även ha en tilltalande design”.

Red Dot Product Design är en av världens största produkttävlingar inom formgivning och har funnits sedan 1954. Juryn i Red Dot söker efter de bästa prestationerna inom internationell produktdesign och utmärkelsen är en internationellt erkänd kvalitetsstämpel.

Your email address will not be published. Required fields are marked *