Grönt till trädgården

Grönt till trädgården

Älskade trädgård. Du är så vacker i din vårskrud och med sommarens blomster blir du helt underbar. Det är verkligen en lycka att bo så som vi gör, jag är evigt tacksam. 

Förra sommaren, då vi flyttade in, så köpte jag i alla hast en sådan där soffgrupp att ha på altanen. Ja menar, alla hade ju en sådan där. Men vi kom aldrig riktigt överens, varken jag eller sambon satt särskilt mycket i den och den tog mest bara plats och så behövde man springa ut och in med dynorna. Nej.. Den fick förpassas till garaget och kommer snart att köras ut till Trosa och ställas i ett förtält.

Sedan har vi funderat. Vad ska vi ha i stället?

463RQCF06JPKS3P8_46IRPFBORKK2RNJK_____resize_s_800_0

Som ni ser har vi både en balkong och en terrass. På balkongen står grillen och matbordet, det är där vi har matsalen och köket på sommaren eftersom det riktiga köket och vardagsrummet, man umgås i, är där uppe. Det blir en naturlig förlängning liksom.

På terrassen står solsängarna och är också den ytan jag kallar soldäck. Ni ser det blåa parasollet..? Där är det ju inget tak så där står solsängarna, söderläge. Men under balkongen vill vi ha sittmöjligheter. Sambon vill röka en cigarr och fundera på livet, jag vill läsa och sippa på ett glas vin.

Så en dag var vi på Bauhaus, ja vi är där rätt ofta nu som husägare, och vips så stod setet där som vi båda ville ha.

 

cafe

Caféset, Bauhaus, 1 495 kronor

Visst är det snyggt? Det är dessutom jättesköna stolar, trodde inte det först men det är dem. Så nu är vi nöjda.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *