Har du stor byst? Problem med sport bh?

0

Jag har sysslat med träning i ett par år nu. Ja jag har tränat massor under hela min uppväxt men det är först som vuxen som brösten ställde till det.

I början ålade jag i mig en sport bh som var ungefär hälften så stor mot vad jag borde ha, men det fanns inga större storlekar. Den satt illa, skavde och smärtade men brösten rörde sig i alla fall inte och det var det viktigaste.

I många år gick jag runt och letade i alla sportbutiker efter sportBHar som skulle passa mig men kom de upp lite i storlek (fortfarande inte min storlek) så var de elastiska. Vad fan var vitsen med det? Jag vill ju att de ska sitta som berget..?!

För ett tag sedan.. Ja typ ett år sedan så snubblade jag över märket Shock Absorber. Läste på lite och såg deras storlekar och jublade glatt. Gick till butiken Timarco som sålde dem men de hade nästan inga storlekar inne. Gick till Stadium som sålde dem men de hade bara små storlekar.. WTF??? Så jag beställde till slut på nätet hos just Timarco.

Jag är så oerhört glad att jag hittade denna. Den sitter så jävla bra och trots att den håller bysten på plats så känns den inte. Den är bekväm och lätt att sätta på. En sak som vi med stor byst måste förstå är att vi INTE ska försöka ta på oss en sportbh utan knäppe i bak. Det är fysiskt omöjligt att komma ur en sådan.. Just saying!

Så mina varmaste rekommendationer till märket och jag gissar att de är lika bra för er som är begåvade med små tuttar!

Timarco.se har de dock en obeskrivligt lång leveranstid så om du råkar beställa fel storlek och måste byta, räkna med att ha din rätta bh efter ca en dryg månad. Och för oss med stora tuttar.. Det kostar!!

Pris: 549kr

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *