Har jag somnat?

0

Nej.. eller ja! Jag somnade på skrivbordet i går. Var så vansinnigt trött trots en lugn helg med mycket sömn. På eftermiddagen orkade jag inte längre och la mig ner på händerna på bordet bara. Av någon anledning kollade jag på klockan just och när jag lyfte upp huvudet igen hade 20 minuter gått. Hade tydligen somnat. Men den ”powernapen” hjälpte dessvärre inte.

Bygget hemma rullar på. Golvet är helt klart och nu ska badrum, bastu och klädkammare byggas upp. Klädkammaren ska bara gipsas och spacklas in så målar jag och sedan sätter vi upp någon slags inredning där. Denna veckan tänkte jag ta mig till IKEA för att bunkra upp med hyllan OMAR i några sektioner. Detta ska pryda vårt gigantiska förråd tillsammans med plastbackar och annat smart.

omar--hyllsektioner__61580_PE167972_S4

Har alltid drömt om ett stort och välordnat förråd där man utan att behöva tömma hela skiten kan komma åt julpyntet. Där jag tom kan ställa in granen med julpyntet på för det finns så gott om plats. Där resväskorna kan tas fram timmen innan avresa och där vinterkläderna hänger prydligt på sin plats. Fy fan vilken lycka.. I deserve it!

Veckorna tickar annars på, trädgården trimmas, bilen rullar, syrran är preggo och det känns som om man bor i kollektiv då hantverkare rör sig på egen hand i huset dag som kväll, vardag som helg. Längtar till huset faktiskt är ”vårt” igen 🙂

Over and out!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *