Håret åkte av!

Håret åkte av!

Jag bad om tips på vad jag skulle göra med mitt hår, det gick så där. Alla sa: BEHÅLL DET! Men jag tyckte jag var ganska klar med att det skulle bort oavsett. 

20141031_122936 Skärmavbild 2014-11-05 kl. 19.17.29

Jag gick i alla fall dit med inspirationsbilderna jag tidigare la upp och sen fick saxen göra jobbet! Jag valde Toni & Guy för att det är en bra salong och det ligger nära jobbet. Frisören sa själv när hon klippt av det att det vart så mycket bättre och jag själv blev chockad över hur snygg jag blev. Jag gjorde mig aldrig i det långa håret som dessutom bara blev slitet. Jag är toknöjd. Nu ska jag bara lära mig locka det snyggt så det blir lite mer 50-tal av det!

IMG_20141107_105756

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *