Hotel Altis Belem i Lissabon

Ja jag är inte hemma. Jag är ute på äventyr ett par dagar.

I går eftermiddag drog jag till Arlanda och var i god tid för det är ALLTID kö till baggagedrop och säkerhetskontrollen. Men det var helt tomt på hela Arlanda. Jag fattade ingeting. Men ok, jag gled igenom allt, köpte en snordyr ceasarsallad och kollade på tv serier.

Först flög vi till München, en smärtfri flygresa som gick fort då jag bara matade Ice Road Truckers.

Sen på planet från München till Lissabon så var vi nästan vid startbanan när planet gjorde en helomvändning och åkte tillbaka till en gate. Tydligen har två personer “försvunnit” och deras väskor måste omedelbart packas av pga säkerhetsskäl.

Vi blev kanske en timme sena men det var lugnt, vi hade ju inget att passa. Direkt blev vi körda till hotellet som är makalöst, som alltid.

Tyvärr var det skitmörkt när jag kom hit och rummen har nästan inga lampor, inga krokar i badrummet och inga eluttag. Så bilderna jag tog var sisådär. Dessutom har de bara 256k att surfa på så jag kan inte ladda upp bilder eller ringa med Facetime till min sambo. Så jag går och äter frukost och sätter mig i solen.

Hej!

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *