HP HAR EN VÄLDIGT SEXIG DATOR

HP HAR EN VÄLDIGT SEXIG DATOR

En dator kan väl inte vara sexig? Den är väl mest ett nödvändigt ont som man måste lägga pengar på i dag. Men jag vill nog hävda att det kan finnas skönhet här, kolla bara in denna. 

Den här heter HP Ascetic och är byggd för att bäras som en väska. Alltså den behöver inte förvaras i väska utan ska klara det mesta på egen hand. Tydligen ska denna rikta sig till “the businessman” som vill skryta med en cool dator som han skryter med sin Rolex, typ!

Jag är speciellt förtjust i knapparna.

1 2 3 4 6

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *