Huawei lanserar nya Ascend P7

0

image

Huawei är en bra spelare på mobilmarknaden. Man stoltserar bland annat med att ha haft marknadens tunnaste mobil om inte annat. 

Nu lanserar man en uppdaterad version av deras Ascend-serie nämligen P7. Fortfarande är mobilen den tunnaste på marknaden men späckad med bra grejor.

Kameran

På baksidan en Sony-kamera på 13 megapixlar och på framsidan en likadan på 8 megapixlar. Man satsar stort på selfie-trenden där man lagt in funktioner som panorama-selfie. Vad är det, tänker ni? Jo man kan ta tre bilder, en på sig själv och sedan två på varsin sida, typ. Det gör att man får plats med fler andra personer eller kanske en byggnad eller liknande bakom.

Också det att man valt att sätta en 8 megapixelskamera i fram i stället för mer vanliga 1-2 megapixlar.

Om man vill ta en bild på en gång så har det varit lite knepigt då det kräver några knapptryckningar och väntetider, här tar man en ögonblicksbild genom att trycka på volymknappen två gånger, en smart finess.

Uppkoppling

Huawei är en stor spelare i världen vad gäller att bygga master, nätverk och radiosändare. I deras P7 har man satt in extra antenner som de säger ska ge ännu bättre mottagning på 2, 3 och 4G. Det vore ju trevligt.

Design

Gorillaglass förstås men också en snygg baksida med ett fint mönster i. Tunn, fräsch och simpel.

Priset

Här kommer det bästa av allt.. 3 999 kr. Oslagbart då mobilen har bra batteri, kamera och design.
image

Tillbehör

Till denna kan man också köpa deras version av wearable technology, Talkband B1. Ett gummiarmband med en liten manick i som mäter det vanliga, steg, kalorier m.m. Bonusen med deras version är att om man tar bort den lilla manicken så är det helt plötsligt ett blåtandsheadset!! Voila! Priset kommer ligga på 999 kr.

Både telefonen och armbandet kommer under juni månad till Sverige. 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *