Humorprogrammet på Väddö Folkhögskola

Humorprogrammet på Väddö Folkhögskola

1

Humorprogrammet på Väddö Folkhögskola, nyhet för alla aspirerande komiker.

Att vara bästa vän med en idémaskin och entreprenör innebär en massa roliga saker. I bland ger hon mig idéer och ibland (oftast) skrider hon själv till verket. Nu har tiden kommit för något som hon och hennes man jobbat passionerat med under en längre tid, Humorprogrammet!!

Att vara stand-up komiker i dag är tufft samtidigt som det är lätt. Det finns en uppsjö av krogar att harva runt på, i Stockholm framförallt. Många kör open-mic och många ser helst att det är rookies som kör. Oftast är det inte för att de har hjärtat på rätta stället utan för att de inte betalar komikerna, nya är ju jävligt hungriga på att bara få köra, så klart.

I och med att det är så lätt att få scentid så har också antalet komiker ökat och att slå igenom kräver ett hårt arbete. Man ska inte bara vara roligast av alla, man ska kunna leverera skämten, marknadsföra sig, välja rätt sociala medier att synas på och mycket mycket mer.

För att hjälpa talanger att uppnå sin dröm så finns nu humorprogrammet på Väddö Folkhögskola där man får lära sig en massa bra saker av några extremt namnkunniga personer i branschen, ja och från mig också!

Tipsa gärna folk att söka till utbildningen, den är CSN berättigad, bra va?!

Your email address will not be published. Required fields are marked *