Hur gick det i går då?

0

Som jag skrev i går skulle jag till en bilfirma för att titta på och testköra en bil. Bilfirman i sig hade dåligt rykte enligt Reco.se och jag var oerhört skeptisk till att åka dit själv. 

Jag fick med mig syrrans sambo som kan mer om bilar än jag och som moralisk support liksom. Men det behövdes inte, det sistnämnda alltså. Jag möttes av två unga killar som var på strålande humör och väldigt gärna hjälpte till med allt jag ville, trots att jag tappat bort annonsen på bilen och inte mindes varför jag var där. Vi hittade helt enkelt en annan bil som jag fick ta ut några minuter. Han svarade snällt på frågor och var tålmodig.

Syrrans sambo hade under provturen lyssnat, kollat och känt på saker som jag inte hade en tanke på. Jag bara körde och kände efter det jag kan känna medan han (racerförare) lyssnade på andra saker. Summa summarum, bilen var superbra! Så jag vill, baserat på ett besök, rekommendera Sundströms Bil pga bra service.

På lördag ska jag snurra runt i Segeltorps bilhallar för att testa fler bilar innan jag tar ett beslut.

Skärmavbild 2014-08-14 kl. 06.59.06

Comments
 • Tommy Ledberg#1

  14 augusti, 2014

  Golf är mycket bra bilar. Viktigaste av allt är att hålla koll på kamremmen, oavsett bil, som har kamrem alltså 😉

  Svara
  • Åsa Wallenrud#2

   14 augusti, 2014

   Hur fan har man koll på det?

   Svara
   • byta bil jocke#3

    18 augusti, 2014

    Man tar reda på när den ska bytas samt om den är bytt, är det nära inför ett byte, kommer byte ske inom ditt planerade ägande, vad kostar det att byta remmen? Så funderar man på om bilen fortfarande är intressant. Å andra sidan så visst kostar kemremsbyte lite men att byta bil är ofta trots allt dyrare.

    Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *