Hur svårt ska det vara??

0

I söndags köpte jag en bil. Jag lämnade en handpenning direkt till handlaren och mailade senare min bankkontakt. Jag trodde jag skulle få lånesumman på mitt konto så jag kunde åka dit och bara betala men tydligen ska banken göra överföringen!!

Min bankkontakt har ställt tusen frågor om företaget jag köpte bilen på och om bilen. Allt från miltal, ålder (på bilen, inte säljaren), org nummer, säljarens kontakt osv osv osv. Jag har legat på och undrat hur det har gått, då har banken inte fått kontakt med säljaren. Jag har dock fått det direkt och vidarebefordrat den information hon velat ha.

Jag vet att jag måste ta mig till banken och signera något innan en överföring ens sker. Och sedan vet jag inte hur länge det tar tills bilhandlarn faktiskt har pengarna och jag kan hämta bilen.

Alltså suck.. Ska det ta över en vecka? Ska jag inte få min bil förrän nästa vecka? Vad är det som tar sådan tid?

IMAG0440 IMG_20140817_150249 (1)

Your email address will not be published. Required fields are marked *