Husdrömmar i vår

Husdrömmar i vår

Man vill ha så mycket till sitt hus, speciellt när våren kryper på.

Mina vattenslangar kommer från ett företag som heter Garden Glory och den ena är i guld och den andra i rosa. Fantastiska skapelser som alla husägare borde ha för lite glamour i livet. Älskar kontrasten mellan personen i gummistövlar och mysbyxor med en slang i guld. Ja, alltså en vattenslang.

Samma företag har nu lanserat en brevlåda och herre Jösses vilken goding. Dyr, läcker och passar mig precis. Så om ni vill ge mig en gåva så är det detta jag vill ha.

Brevlåda Garden Glory – 3 495 kronor.

Här är länken till butiken.

Skärmavbild 2015-04-06 kl. 10.51.50

4.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *